Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4717g2642kcal400.9g235.8g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1132g1426kcal124.5g3.4g101.9g0g
Leivinjauhe 47g83kcal2.5g17.8g0g0.2g
Pellavasiemenrouhe, Risetti425g2072kcal104g141.4g122.3g120.6g
Soijajauho rasvainen 377g1760kcal130.3g88.7g88.7g44.9g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3302g12500kcal920.6g0g990.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40966kcal3365.6g974.2g2625.8g331.4g
Valittu annoskoko10000g20483kcal1682.8g487.1g1312.9g165.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10242kcal841.4g243.6g656.5g82.9g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595