Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1776g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1776g1996kcal375.3g0g53.3g0g
Sipuli (kuorittu)1066g288kcal13.9g51.2g2.1g18.1g
Porkkana 1776g581kcal11g98.8g3.6g45.3g
Lanttu 1066g308kcal10.7g49g3.2g19.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1066g192kcal6g26.6g4.3g7.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)1421g426kcal14.2g56.8g5.7g2.8g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen53g96kcal17.6g0.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7773kcal897.4g565.8g148.6g185.8g
Valittu annoskoko10000g3887kcal448.7g282.9g74.3g92.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1943kcal224.4g141.5g37.2g46.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280