Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala57g159kcal11.4g2.8g11.4g0g
Vesi2066g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton232g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g5165g5785kcal1136.4g72.3g103.3g25.8g
Kevytkerma1033g1240kcal33.1g46.5g103.3g0g
Ruokakerma Valio 5%1033g620kcal12.4g28.9g51.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 336g1152kcal34.2g235g4g11.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)78g558kcal0.1g0.1g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19125kcal2456.6g778.6g671.4g75.6g
Valittu annoskoko10000g9562kcal1228.3g389.3g335.7g37.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4781kcal614.2g194.7g167.9g18.9g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790