Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola461g738kcal36.9g18.5g60g0g
Juustoraaste emmental punaleima923g3598kcal267.5g0g276.8g0g
Sipuli (kuorittu)554g149kcal7.2g26.6g1.1g9.4g
Oliiviöljy 129g1142kcal0g0g129.2g0g
Paprika punainen 3137g918kcal29.5g141.1g12.5g59.6g
Jauheliha, sika-nauta 3690g8171kcal645.8g0g627.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1107g1771kcal88.6g44.3g143.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32976kcal2151g461g2501.6g138g
Valittu annoskoko10000g16488kcal1075.5g230.5g1250.8g69g
Annoskoko puolitettuna5000g8244kcal537.8g115.3g625.4g34.5g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535