Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1168g701kcal17.5g151.8g1.2g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g730g204kcal4.4g43.4g1.5g18.2g
Purjosipuli 487g111kcal8.8g11.7g1g10.2g
Seiti x-tra1460g1168kcal248.2g14.6g14.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow49g127kcal4.9g4.9g9.7g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton73g15kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5839g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g195g144kcal8.8g25.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4940kcal585.6g505.4g56.8g79.6g
Valittu annoskoko10000g2470kcal292.8g252.7g28.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1235kcal146.4g126.4g14.2g19.9g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448