Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6356g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g212g117kcal12.7g6.4g4.2g211.9g
Kuivahiiva, annos 11g106g381kcal47.7g42.4g6.4g0g
Soijajauhot, Soyolk953g3814kcal371.8g152.5g190.7g114.4g
Vehnälese 848g1934kcal112.8g130.5g38.1g317.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl890g8009kcal0g0g889.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 636g4286kcal170.8g43.9g368.6g78.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37079kcal1431.6g751.4g2995.6g1444.6g
Valittu annoskoko10000g18539kcal715.8g375.7g1497.8g722.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9270kcal357.9g187.9g748.9g361.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362