Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g3232g4525kcal614.1g84g203.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2639g2243kcal36.9g116.1g184.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g2639g9235kcal422.2g1688.7g68.6g158.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow172g446kcal17.2g17.2g34.3g2.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1319g3430kcal395.8g26.4g197.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39757kcal2972.4g3864.8g1378.2g322g
Valittu annoskoko10000g19879kcal1486.2g1932.4g689.1g161g
Annoskoko puolitettuna5000g9939kcal743.1g966.2g344.6g80.5g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081