Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen844g217kcal7.6g38.8g3.4g16.9g
Kukkakaali 2363g569kcal42.8g52g7.1g54.3g
Parsakaali brokkoli 2321g814kcal107.2g45.3g7g58g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2110g2532kcal71.7g75.9g211g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g211g717kcal42.2g0g61.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)253g975kcal73.4g5.1g73.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g1688g4219kcal303.8g0g337.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g211g1540kcal2.1g2.1g168.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23164kcal1301.6g438.4g1739g258.4g
Valittu annoskoko10000g11582kcal650.8g219.2g869.5g129.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5791kcal325.4g109.6g434.8g64.6g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977