Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper1736g6006kcal208.3g1248.1g20.8g0g
Suola, annos 3g185g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 443g3919kcal0g0g443.2g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g4617g5956kcal692.5g0g415.5g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2770g1911kcal110.8g304.7g22.2g85.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 249g2205kcal0g0g249.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39995kcal2023.2g3105.6g2302g171.8g
Valittu annoskoko10000g19998kcal1011.6g1552.8g1151g85.9g
Annoskoko puolitettuna5000g9999kcal505.8g776.4g575.5g43g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021