Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 161g1420kcal0g0g160.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g476g129kcal6.2g22.8g0.5g8.1g
Valkosipuli 83g90kcal6.6g13.6g0.5g1.7g
Pirkka luomu tomaattimurska5949g1785kcal83.3g386.7g29.7g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g1071g2356kcal246.3g10.7g149.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1190g2705kcal166.6g20.2g214.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton238g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Spagetti 833g2726kcal84.9g553g9.2g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22520kcal1189.2g2021.6g1129.2g75.8g
Valittu annoskoko10000g11260kcal594.6g1010.8g564.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5630kcal297.3g505.4g282.3g19g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304