Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)5000g12000kcal390g2500g60g135g
Pesto (Pirkka)167g967kcal7.2g6.3g101.7g7.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g667g1633kcal120g4g126.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4167g846kcal25g158.3g12.5g58.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30892kcal1084.4g5337.2g601.8g401.2g
Valittu annoskoko10000g15446kcal542.2g2668.6g300.9g200.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7723kcal271.1g1334.3g150.5g100.3g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484