Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 182g136kcal23.9g2g0.7g12.6g
Voi ingman364g2622kcal0g0g291.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3642g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 87g355kcal0g87.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1894g6498kcal193g1325.6g22.7g66.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3787g12688kcal454.5g2499.6g90.9g310.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44595kcal1342.8g7829g811.2g779g
Valittu annoskoko10000g22298kcal671.4g3914.5g405.6g389.5g
Annoskoko puolitettuna5000g11149kcal335.7g1957.3g202.8g194.8g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565