Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl522g1775kcal10.4g15.7g182.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)5068g3041kcal172.3g228.1g177.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1014g649kcal35.5g2g253.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g101g406kcal0g100.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g760g3041kcal0g760.3g0g0g
Mansikkahillo 2534g5736kcal14.2g1367g2.5g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29296kcal464.8g4947g1232g45.6g
Valittu annoskoko10000g14648kcal232.4g2473.5g616g22.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7324kcal116.2g1236.8g308g11.4g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958