Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 130g945kcal1.6g0.5g105.9g0g
Sipuli (kuorittu)2345g633kcal30.5g112.6g4.7g39.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5212g1042kcal67.8g156.4g10.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g130g136kcal10.3g21.2g0.8g2.6g
Soijarouhe, tumma, 30g489g1578kcal244.3g146.6g2.4g26.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 652g2151kcal13g19.5g228g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g391g1095kcal74.3g0.1g86g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)652g2541kcal188.9g0g195.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20240kcal1261.4g913.8g1267.2g138.8g
Valittu annoskoko10000g10120kcal630.7g456.9g633.6g69.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5060kcal315.4g228.5g316.8g34.7g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458