Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2640g4365kcal442.2g0g290.4g0g
Sipuli (kuorittu)363g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Paprika punainen 1320g386kcal12.4g59.4g5.3g25.1g
Maustekurkku1320g218kcal9.2g39.6g1.3g23.8g
Kalaliemi laimennettu 2640g79kcal0g7.9g5.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 990g2949kcal183.8g24.8g237.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 726g2397kcal14.5g21.8g254.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20983kcal1333.6g341.8g1589.4g110.2g
Valittu annoskoko10000g10492kcal666.8g170.9g794.7g55.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5246kcal333.4g85.5g397.4g27.6g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195