Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4249g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3187g2426kcal59.9g494g6.4g31.9g
Purjosipuli 390g89kcal7.1g9.3g0.8g8.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1416g751kcal80.7g75.1g12.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton531g956kcal23.9g29.2g79.7g21.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g198g238kcal5g11.9g17.8g3g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8936kcal354g1239.6g235g133.2g
Valittu annoskoko10000g4468kcal177g619.8g117.5g66.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2234kcal88.5g309.9g58.8g33.3g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035