Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1105g3867kcal143.6g773.5g16.6g33.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2210g3624kcal552.5g19.9g145.9g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g3315g1326kcal56.4g271.8g3.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 553g833kcal44.2g25.8g60.8g0.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%2210g2652kcal64.1g99.4g221g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper387g1122kcal100.6g0g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26967kcal1928.6g2402g1058.4g75.2g
Valittu annoskoko10000g13484kcal964.3g1201g529.2g37.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6742kcal482.2g600.5g264.6g18.8g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961