Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4188g1468kcal193.5g81.7g12.6g104.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus670g2345kcal93.8g3.4g214.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3350g11059kcal67g100.5g1172.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1675g3853kcal485.8g41.9g201g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 34g108kcal5g6.1g4.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37666kcal1690.2g467.2g3209.8g234.4g
Valittu annoskoko10000g18833kcal845.1g233.6g1604.9g117.2g
Annoskoko puolitettuna5000g9416kcal422.6g116.8g802.5g58.6g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994