Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2509g1506kcal37.6g326.2g2.5g22.6g
Vesi, vesijohtovesi 4182g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit418g109kcal3.8g20.1g1.3g9.6g
Sipuli 251g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Ahven 1548g1305kcal264g0g26.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1046g1255kcal35.5g37.6g104.6g0g
Kalaliemikuutio 46g140kcal4.6g15.6g6.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8781kcal697.2g823g283.2g74g
Valittu annoskoko10000g4390kcal348.6g411.5g141.6g37g
Annoskoko puolitettuna5000g2195kcal174.3g205.8g70.8g18.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622