Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis9479g10616kcal2085.3g0g284.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 379g265kcal4.7g42.8g4.7g14.7g
Mustapippuri 28g80kcal3.1g10.9g0.9g7.5g
Valkopippuri 19g54kcal2g8g0.4g5g
Valkosipulijauhe, annos 3g57g196kcal5.7g43.2g1.4g0g
Paprikajauhe 19g61kcal2.8g3.5g2.5g7.1g
Curryjauhe (-), annos 5g10g31kcal0.9g4.7g0.9g0.9g
Oregano, kuivattu 10g29kcal1g2.1g1g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22662kcal4211g230.4g592.4g78.6g
Valittu annoskoko10000g11331kcal2105.5g115.2g296.2g39.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5666kcal1052.8g57.6g148.1g19.7g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485