Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2731g737kcal35.5g131.1g5.5g46.4g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g4202g11975kcal588.2g21g1050.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g588g529kcal17.6g20.6g41.2g4.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2101g3361kcal56.7g56.7g315.1g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g378g1437kcal3.8g347.9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36080kcal1403.6g1154.6g2828.2g101g
Valittu annoskoko10000g18040kcal701.8g577.3g1414.1g50.5g
Annoskoko puolitettuna5000g9020kcal350.9g288.7g707.1g25.3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982