Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4412g32206kcal44.1g44.1g3529.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1029g1863kcal27.8g123.5g144.1g0g
Valkosipuli 882g956kcal69.7g143.8g5.3g18.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g588g277kcal8.8g42.9g7.1g17.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro588g181kcal12.4g24.7g2.9g18.8g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g882g1924kcal202.9g0.9g123.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g882g5735kcal264.7g0g352.9g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g735g842kcal6.2g46g75g23.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g87965kcal1273.2g851.8g8480.4g156.8g
Valittu annoskoko10000g43983kcal636.6g425.9g4240.2g78.4g
Annoskoko puolitettuna5000g21991kcal318.3g213g2120.1g39.2g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020