Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha3284g5911kcal591.1g0g394.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto673g1885kcal127.9g0g148.1g0g
Oliiviöljy 82g726kcal0g0g82.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka411g103kcal3.7g18.9g1.6g7.8g
Chili paprika punainen33g13kcal0.7g3g0g0g
Valkosipuli 58g62kcal4.5g9.4g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)493g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)4105g1232kcal41.1g164.2g16.4g8.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g452g1626kcal126.4g9g121.9g0g
Ketsuppi, Pirkka246g264kcal2.5g61.6g0g3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g164g358kcal10.2g40.7g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24624kcal1829g660.8g1565.2g57.2g
Valittu annoskoko10000g12312kcal914.5g330.4g782.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6156kcal457.3g165.2g391.3g14.3g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716