Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4184g1925kcal133.9g200.8g62.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)837g1054kcal92.1g2.5g75.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen84g603kcal0.8g0.8g66.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%837g1339kcal22.6g22.6g125.5g0g
Tonnikala öljyssä 1255g2382kcal340.4g0g113g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g837g586kcal92.1g20.9g12.6g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli837g2511kcal30.1g35.1g251g0g
Tilli tuore17g4.4kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1088g3733kcal110.9g761.5g13.1g38.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28272kcal1647g2088.8g1440.6g77g
Valittu annoskoko10000g14136kcal823.5g1044.4g720.3g38.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7068kcal411.8g522.2g360.2g19.3g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689