Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)758g205kcal9.8g36.4g1.5g12.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g59g61kcal4.7g9.6g0.4g1.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1684g2357kcal319.9g0g117.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5682g1026kcal31.8g142g22.7g39.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g842g926kcal96.8g42.1g39.6g4.2g
Juusto, Arla Kadett 5%421g800kcal143.1g6.3g21g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 59g428kcal0g0.1g48.3g0g
Paprikajauhe 25g81kcal3.7g4.6g3.3g9.4g
Mustapippuri 25g71kcal2.8g9.7g0.8g6.7g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 421g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12100kcal1240.4g521.8g512.4g166g
Valittu annoskoko10000g6050kcal620.2g260.9g256.2g83g
Annoskoko puolitettuna5000g3025kcal310.1g130.5g128.1g41.5g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019