Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1852g3148kcal370.4g0g185.2g0g
Keräkaali, 100g6944g1667kcal83.3g236.1g13.9g145.8g
Fondue, puolet paketista 220 g232g509kcal46.3g23.1g39.4g0g
Sipuli 509g154kcal6.4g24.4g1g8.7g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g463g1500kcal63.9g278.2g14.4g48.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13956kcal1140.6g1123.6g507.8g405.2g
Valittu annoskoko10000g6978kcal570.3g561.8g253.9g202.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3489kcal285.2g280.9g127g101.3g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116