Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1499g2548kcal179.8g0g149.9g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Vesi5620g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 375g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Palsternakka 562g358kcal2.8g66.3g2.2g25.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Juuriselleri 513g162kcal6.4g23.6g1g15.9g
Peruna, keskikokoinen 60g749g450kcal11.2g97.4g0.7g6.7g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi7.5g25kcal0.3g1.1g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7624kcal426g468.8g316.4g140.8g
Valittu annoskoko10000g3812kcal213g234.4g158.2g70.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1906kcal106.5g117.2g79.1g35.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512