Päivin köykänen omppupulla rahkaan

Kuten pullataikinan teko, mutta tässä tiivistys:
lämmitä maito ja vesi 37'c, lisää siihen makeutusjauhe, kardemumma, suola, hiivat, kanamuna, rahka ja lopuksi jauhot vispilällä kevyesti vatkaten.

Laita pyyhkeen alle kohoamaan, ja kuori sekä pilko omput kohotusajalla.

Suihkauta vuokiin KEIJU- vuokasuihketta tarttumisen estämiseksi.

Itse laitoin näitä tällä kertaa silikonimuffisnssivuokiin (omppupalat alimmaksi) sekä silikonisiin sydänvuokiin.

Omppujen päälle voi ripotella kanelia ja makeutusjauhetta mielen mukaan.

Paista 200'c 20-30min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1861g614kcal61.4g91.2g0g0g
Vesi465g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 65g49kcal8.5g0.7g0.3g4.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g72kcal2.6g14g1.6g6.5g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)256g563kcal33.5g1.3g47.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2327g1303kcal197.8g116.3g4.7g0g
Jauhoseos gluteiiniton (Semper), annos 100g2327g7911kcal116.3g1745g11.6g162.9g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2652g1185kcal5g249.9g2.7g47.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23394kcal850.2g4436.8g137g443.2g
Valittu annoskoko10000g11697kcal425.1g2218.4g68.5g221.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5849kcal212.6g1109.2g34.3g110.8g
Arvot/100g100g117kcal4.3g22.2g0.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388273