Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.9g0.3g1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g2759g4193kcal49.7g74.5g411g0g
Chili paprika punainen6.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 1352g409kcal16.9g64.9g2.7g23g
Kuha (Kela 1989), annos 100g2800g2716kcal526.4g0g64.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1379g414kcal13.8g82.8g2.8g13.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g69g607kcal0g0g69g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g103g39kcal5.8g4.5g0g0g
Soijakastike 103g62kcal5.3g9.8g0.1g0g
Katkarapu 1379g943kcal199.2g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18873kcal1642g490g1131g75.6g
Valittu annoskoko10000g9436kcal821g245g565.5g37.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4718kcal410.5g122.5g282.8g18.9g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513