Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1691g7610kcal109.9g1014.7g355.1g52.4g
Voi 846g6134kcal10.1g3.4g687.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2255g7666kcal45.1g67.6g789.2g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g4510g7666kcal324.7g721.5g383.3g0g
Sokeri 271g1098kcal0g270.3g0g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Liivate 90g315kcal77.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g60978kcal1134g4155g4430.2g104.8g
Valittu annoskoko10000g30489kcal567g2077.5g2215.1g52.4g
Annoskoko puolitettuna5000g15245kcal283.5g1038.8g1107.6g26.2g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626