Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4138g1588kcal41.4g285.5g8.3g103.4g
Peruna, keskikokoinen 60g690g414kcal10.3g89.7g0.7g6.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1149g3684kcal307.7g0g275.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1724g2362kcal41.9g521.4g4.8g15.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1149g2874kcal218.4g0.3g252.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1149g1379kcal39.1g41.4g114.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24601kcal1317.6g1876.6g1313.6g251g
Valittu annoskoko10000g12301kcal658.8g938.3g656.8g125.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6150kcal329.4g469.2g328.4g62.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059