Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore5687g1592kcal34.1g318.5g11.4g142.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g758g2123kcal144.1g0.2g166.8g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1422g555kcal46.9g44.1g21.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1422g2275kcal38.4g38.4g213.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu664g836kcal73g2g59.7g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14762kcal673g806.4g945g284.4g
Valittu annoskoko10000g7381kcal336.5g403.2g472.5g142.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3691kcal168.3g201.6g236.3g71.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727