Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1815g6354kcal236g1143.6g59.9g161.6g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 2548g4855kcal509.6g8.9g310.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1592g287kcal8.9g39.8g6.4g11.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti319g892kcal10.8g17.8g86g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)414g518kcal13.7g15.3g41.4g0g
Tomaattimurska 2548g749kcal14.3g135g5.1g48.4g
Oliiviöljy 64g563kcal0g0g63.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28814kcal1604.8g2788g1149.4g466g
Valittu annoskoko10000g14407kcal802.4g1394g574.7g233g
Annoskoko puolitettuna5000g7204kcal401.2g697g287.4g116.5g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124