Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g2555g3449kcal434.3g12.8g184g0g
Voi, 1 tl, 5 g230g1679kcal2.3g2.3g184g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g1073g3756kcal76.2g858.5g7.5g0g
Vesi3066g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)56g157kcal5.3g10.1g10.7g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1022g818kcal42.9g132.9g9.2g31.7g
Vesi767g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1022g3475kcal20.4g30.7g357.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g128g32kcal0.5g11g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g51g166kcal5.1g25.5g5.1g5.1g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 5.1g15kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27093kcal1175.4g2172g1516.8g76.8g
Valittu annoskoko10000g13546kcal587.7g1086g758.4g38.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6773kcal293.9g543g379.2g19.2g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524