Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1236g283kcal22.4g29.7g2.5g26g
Porkkana, keskikokoinen 65g1236g346kcal7.4g73.5g2.5g30.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl111g1001kcal0g0g111.2g0g
Tomaattimurska 824g242kcal4.6g43.7g1.6g15.7g
Vesi1648g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 3296g2556kcal578.8g0g23.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1648g2637kcal296.7g0g164.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14131kcal1819.8g293.8g611.4g145.2g
Valittu annoskoko10000g7065kcal909.9g146.9g305.7g72.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3533kcal455g73.5g152.9g36.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895