RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2459g3507kcal307.3g7.4g252g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1951g6244kcal0g58.5g741.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)663g2123kcal73g418g18.6g79.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2888g9674kcal398.5g1851.1g66.4g173.3g
Raparperi 1561g526kcal10.8g85.9g1.6g21.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g98g303kcal10.7g58.5g6.8g27.3g
Leivinjauhe 98g171kcal5.1g36.9g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g195g710kcal6.8g155.3g6.8g0g
Hermesetas-jauhe88g254kcal1.1g49.2g0g35.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47025kcal1626.6g5441.6g2187.4g675.4g
Valittu annoskoko10000g23513kcal813.3g2720.8g1093.7g337.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11756kcal406.7g1360.4g546.9g168.9g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435