Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus480g1681kcal67.2g2.4g153.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2230g2899kcal401.4g29g122.6g0g
Valio fraiche 5%686g618kcal27.4g52.1g34.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1372g2264kcal41.2g54.9g205.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)343g892kcal106.3g0g51.5g0g
Ketsuppi, Felix257g232kcal2.6g54g1.3g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)4631g6055kcal555.7g3427.1g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29280kcal2403.6g7239g1231g0g
Valittu annoskoko10000g14640kcal1201.8g3619.5g615.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g7320kcal600.9g1809.8g307.8g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821