Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2279g5047kcal398.9g0g387.5g0g
Oliiviöljy 86g756kcal0g0g85.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 855g154kcal4.8g21.4g3.4g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1425g289kcal8.5g54.1g4.3g19.9g
Sipuli (kuorittu)969g262kcal12.6g46.5g1.9g16.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2849g855kcal28.5g170.9g5.7g28.5g
Spagetti, Barilla1254g4388kcal150.4g905.1g18.8g37.6g
Valkosipuli 114g123kcal9g18.6g0.7g2.4g
Tomaattisalsa 171g43kcal1.6g6.2g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23833kcal1228.6g2445.6g1016.6g227g
Valittu annoskoko10000g11917kcal614.3g1222.8g508.3g113.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5958kcal307.2g611.4g254.2g56.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704