Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2309g7389kcal318.6g1339.2g73.9g189.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1478g1626kcal369.4g0g14.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g1090g294kcal14.2g52.3g2.2g18.5g
Tilli, tuore 46g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g139g34kcal2.9g4.4g0.6g0g
Soijakastike 166g100kcal8.6g15.8g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g2309g1385kcal46.2g196.3g46.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2309g1385kcal23.1g103.9g92.4g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.5g0.3g2.4g
Korppujauho 115g423kcal12.1g86.5g1.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19999g25508kcal1601.6g3610.6g476.2g435.6g
Valittu annoskoko10000g12754kcal800.8g1805.3g238.1g217.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6377kcal400.4g902.7g119.1g108.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964