Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6554g1183kcal36.7g163.9g26.2g45.9g
Paprika keltainen 749g226kcal7g38.2g1.5g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g562g152kcal7.3g27g1.1g9.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1873g5618kcal69.3g84.3g561.8g1.9g
Oliiviöljy 262g2318kcal0g0g262.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18994kcal240.6g626.8g1705.6g144.8g
Valittu annoskoko10000g9497kcal120.3g313.4g852.8g72.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4749kcal60.2g156.7g426.4g36.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716