Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g658g178kcal8.6g31.6g1.3g11.2g
Kesäkurpitsa zucchini 3290g594kcal18.4g82.2g13.2g23g
Paprika punainen 658g193kcal6.2g29.6g2.6g12.5g
Paprika keltainen 658g198kcal6.2g33.6g1.3g13.2g
Valkosipuli 66g71kcal5.2g10.7g0.4g1.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)197g197kcal14.8g33.6g1g4.1g
Oliiviöljy 66g582kcal0g0g65.8g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3947g3355kcal181.6g592.1g19.7g197.4g
Herkkusieni säilyke 461g78kcal9.7g0.9g1.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10892kcal501.4g1628.6g213.4g547.8g
Valittu annoskoko10000g5446kcal250.7g814.3g106.7g273.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2723kcal125.4g407.2g53.4g137g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831