Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g526g1890kcal42.1g414.2g2.6g8.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g2477g5647kcal470.6g0g421.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1641g1641kcal123.1g246.1g13.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3715g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1238g929kcal50.8g154.8g9.9g38.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl62g155kcal7.4g0.9g13.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20706kcal1396.8g1664.6g922g106.4g
Valittu annoskoko10000g10353kcal698.4g832.3g461g53.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5177kcal349.2g416.2g230.5g26.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586