Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1048g367kcal48.4g20.4g3.1g26.2g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 233g769kcal4.7g7g81.5g0g
Kevytmaito (Valio)233g107kcal7.4g11.2g3.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g233g838kcal65.2g4.7g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g4892kcal315.4g88.2g354.4g52.4g
Valittu annoskoko2002g2446kcal157.7g44.1g177.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna1001g1223kcal78.9g22.1g88.6g13.1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690