Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g527g406kcal12.1g2.6g38.5g0g
Sipuli 386g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Vesi703g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.6g0.4g1.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 351g422kcal11g15.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g2129kcal63g123g149.6g15.6g
Valittu annoskoko2002g1065kcal31.5g61.5g74.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna1001g532kcal15.8g30.8g37.4g3.9g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612