Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell703g773kcal161.6g0g14.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g35g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g59g7.6kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Herne-maissi-paprika, Pirkka234g162kcal9.4g25.8g1.9g7.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 937g905kcal28.2g183.5g3g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g3710kcal400.8g423g40g36.2g
Valittu annoskoko2002g1855kcal200.4g211.5g20g18.1g
Annoskoko puolitettuna1001g928kcal100.2g105.8g10g9.1g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566