Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman300g510kcal36g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Palsternakka 113g72kcal0.6g13.3g0.5g5.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Juuriselleri 103g32kcal1.3g4.7g0.2g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.5g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4005g1527kcal85.6g93.8g63.8g28.4g
Valittu annoskoko2002g763kcal42.8g46.9g31.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna1001g382kcal21.4g23.5g16g7.1g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512