Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Tomaattimurska 437g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)350g294kcal21.3g56g1g17.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 350g478kcal9.3g85.1g8g12.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4011g3099kcal203.2g347g94.8g79.8g
Valittu annoskoko2005g1550kcal101.6g173.5g47.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna1003g775kcal50.8g86.8g23.7g20g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530