Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g100g319kcal8.6g68g1.5g7g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g100g362kcal7.5g76.2g2.5g3.4g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan150g525kcal12.6g114g0.2g1.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkoviini kuiva 350g240kcal1.1g2.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4012g3333kcal68.6g550.4g39.4g33.6g
Valittu annoskoko2006g1666kcal34.3g275.2g19.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna1003g833kcal17.2g137.6g9.9g8.4g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275