Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 562g1840kcal57.3g373.3g6.2g18.8g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g416g1082kcal74.9g2.1g83.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)832g291kcal8.3g57.4g4.2g11.6g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g197g590kcal51.2g3.9g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g7607kcal383.4g873.4g269.8g60.8g
Valittu annoskoko2007g3803kcal191.7g436.7g134.9g30.4g
Annoskoko puolitettuna1004g1902kcal95.9g218.4g67.5g15.2g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944