Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka334g467kcal76.8g0g16.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 134g167kcal28g0g6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g401g96kcal7.2g12g2g7.6g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss59g229kcal7g28.2g10g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g69kcal3.5g3.2g4.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g267g227kcal3.7g11.7g18.7g0.8g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g67g67kcal2g1.7g36g0g
Voi 53g387kcal0.6g0.2g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4016g3420kcal257.6g114g275.2g17g
Valittu annoskoko2008g1710kcal128.8g57g137.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna1004g855kcal64.4g28.5g68.8g4.3g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653